Klassinen hieronta.
Lihasten käsittely erilaisilla hierontaotteilla auttaa ihmisen kehoa ja mieltä selviytymään arjen yli seuraavaan hierontakertaan, jolloin voi hyvällä omallatunnolla antautua nauttimaan rentouttavasta – joskus kipuakin aiheuttavasta – hierontakäsittelystä. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, laittaa imunesteet kiertoon ja rentouttaa kireät lihakset.

Mobilisoiva hieronta. Mobilisoivassa hieronnassa hyödynnetään liikkeen avulla lihasten luontaista olemusta sekä niveliä, joihin hierottavat lihakset ovat kiinnittyneet. Menetelmällä parannetaan lihasten joustavuutta ja nivelten liikkuvuutta. Rajoittuneet liikeradat laajenevat, ja kehonhallinta kohenee.

Urheiluhieronta. Urheiluhieronta on voimakasta lihasten ja lihaskalvojen käsittelyä. Kovalla harjoituskaudella avataan jumittuneita lihaksia, kilpailukaudella tavoitellaan sopivaa rentoutta varsinaista kilpailusuoritusta varten. Urheiluhieronta sopii mainiosti myös penkkiurheilijalle – kunhan hän on valmis kestämään hetkellistä kivuliaampaakin käsittelyä.

Muut hieronnat. Itsensä hemmottelu ja rentoutuminen on kiireiselle nykyihmiselle sallittua, ellei peräti suotavaa. Ammattilaisen tekemät pää-, kasvo-, jalka- ja/tai käsihieronnat sopivat mainiosti tähän tarkoitukseen: ne tuntuvat kerrassaan mahtavilta!